středa 5. března 2014

Víte, jak vypadá doplňkové vybavení výsuvů kuchyně?

Přemýšleli jste, jaké detaily vypovídají o kvalitě kuchyně? Kromě zásadních hledisek jako je kvalita materiálů, zpracování a kvalita montáže kuchyně, může být jedním z hledisek být i nabídka volitelného doplňkového vybavení. Například kuchyně Schüller mají rozhodně co nabídnout. Od zásadních vylepšení jakým jsou jednoduché i designové příborníky, protiskluzové podložky a odpadkové koše až k takovým vychytávkám jako je například jednoduchý, ale velmi praktický držák poklic na vnitřní straně čílka výsuvu. Ten bych si zrovna já moc přála, protože zrovna poklice nikdy nevím, kam dát. Moc praktická je i váha umístěná v šuplíku nebo kráječ, který je během pár vteřin připraven k použití a během chvilky je opět schovaný v šuplíku, aniž by zabíral místo na pracovní desce.

A tady se již můžete podívat, jak konkrétní vybavení vypadá:

příborník do široké zásuvky v provedení dub doplněný o držák nožů, držák na role alobalu a potravinářské folie, prkénko

dubový držák na talíře, který zamezí nechtěnému pohybu talířů uvnitř zásuvky

vestavná váha je vždy připravena k použití, aniž by zabírala místo na pracovní desce

velkoobjemový soklový výsuv pojme i velmi vysoké předměty jako jsou přepravky a lahve a navíc prakticky využívá jinak zapomenutý prostor soklu

přídavný košík k pracovni desce pro práci s drobným odpadem jako jsou slupky 

vkládací dřevěné krabice a krabice na pečivo

vestavný kráječ v šuplíku

jednoduchý ale na údržbu velmi praktický plastový příborník

sorter s koši pro třídění odpadu ve dřezové skříňce

výsuv pod dřezem bezvadně poslouží k uložení čistících prostředků, houbiček a dalšího vybavení 

jednoduchý, ale velmi praktický držák poklic

1 komentář:

  1. Tyhlety blbinky mi přesně přijdou jako designové, ale ryze nepraktické. Nebylo by přeci lepší dát ty talíře do statické skříně? Když jsme předělávali byt a doma si dělali návrh interiéru, taky jsme si mysleli, že tam budeme mít všechny tyhle rádoby pseudo vychytávky, kterých je plný Pinterest a Instagram. Nakonec jsme si to ale nechali udělat od profíků a nakonec je to o dost praktičtější, než s těmahle blbinama. :)

    OdpovědětVymazat