čtvrtek 13. března 2014

KUCHYŇSKÁ LINKA Z VÝSTAVY “Chicago Magnolia”


Chcete si pořídit krásnou kuchyň za příznivou cenu? V současné době nabízíme jednu kuchyň z naší expozice s výstavní slevou. Původní cena kuchyně včetně  doplňků 217 473,- Kč bez DPH, výprodejová  cena včetně doplňků 99 000,- Kčbez DPH. Součástí ceny nejsou spotřebiče, dřez a baterie, součástí ceny dále není doprava, stěhování  a montáž.


Jde o velmi oblíbenou kuchyňskou linku Nolte Chicago magnolia ve vysokém lesku (folie) tvaru U základní rozměr 250 x 290cm. Pracovní deska a bočnice mají sílu 5cm a jsou v dekoru amazonský teak. Kuchyně má luxusní chromové lištové úchytky a je velmi bohatě vybavená. Horní skříňky jsou výklopné půlené s designovým prosklením, mají světelná dna, která osvětlují pracovní plochu a zároveň i vnitřní prostor skříněk. Dále je zde rohové řešení LeMans, velkoobjemový soklový výsuv, soklový výsuv pod troubou, nízký potravinový výsuv 30cm. Součástí kuchyně jsou i zástěny v dekoru amazonský teak a aluminium, dále skleněný bar, skleněné prosvětlené police, závěsný program. 
Kuchyňskou linku si můžete prohlédnout v naší expozici Mariánská 30, 142 00 Praha 4 . Případné další informace Vám podáme také zde.

http://www.atelier-pedro.cz/KUCHYNE/AKCE.html


2 komentáře:

  1. Pěkná kuchyň. Plánujeme rekonstrukci kuchyně, tak bych si něco podobného taky dovedl představit. Musím sednout k papíru a začít to kreslit. Manželka by to měla ráda do Vánoc hotové. A protože to bude i s novými odpady, tak to chvíli zabere. A všichni víme, jak dneska všechno dlouho trvá. Řemeslníků pomalu abyste se prosili, aby vás vzali na zakázku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak co, jak to dopadlo? Už kuchyň máte? My právě taky chceme stihnout ještě do konce roku novou kuchyň. Nemůžeme se ale s manželem shodnout na tom jakou vybrat. Jakou máte vy? Manželovi se líbí moderní kuchyně, ale mně zase spíše takové ty klasické kuchyně. Je to dilema. Myslím si ale, že stejně nakonec povolí a bude po mém.

      Vymazat